Wie zijn wij?

WijGO is de afkorting van Wij Gastouders. Op dit online platform vind je als
gastouder alles wat je moet weten om de opvang goed te laten verlopen.
Wij bieden gastouders het platform waarop van alles met elkaar gedeeld wordt.

 

Collega gastouders

Dit platform biedt een plek waar gastouders digitaal kunnen samenkomen. Waar alles met elkaar gedeeld kan worden. Gastouders delen dezelfde passie, namelijk het werken met kinderen.

Gastouders werken voornamelijk alleen en dit is niet altijd even makkelijk. Soms heb je een collega nodig die weet waar jij tegenaan loopt en waarmee je ervaringen kunt delen. Hier komt WijGO aan bod. Wij bieden jou een plek waar je met collega gastouders kunt sparren en ideeën met elkaar kunt delen.


Kennis delen

WijGO verzorgt alle belangrijke nieuwtjes binnen de kinderopvang. Dit kun je volgen via onze website, Facebookpagina, Instagram én via onze nieuwsbrief. Natuurlijk kun jij ook jouw kennis delen met ons en al je collega’s! Dit kun je doen via GO-talk. GO-talk is ontwikkeld om makkelijk informatie met collega’s te delen, waar vragen gesteld kunnen worden en waar ideeën ontstaan.

 

Missie

De missie van WijGo is om via de website, zelfstandige gastouders te verenigen en om een platform te bieden waar gastouders alles met elkaar delen als collega’s. Verder voorziet Wijgo de gastouder van relevante informatie.

 

Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een account aan om direct met collega’s in contact te komen. Voor directe vragen aan WijGO kun je natuurlijk contact met ons opnemen.